Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz F_Peter #170984 üzenetére

    De engem nem érdekel, hogy melyik játék sikeres vagy márka. Nézem a TheVR-t (mondjuk a játék videóikat már annyira nem), a GameDay-t, néha OW-t és KV Ricsit, de ha engem érdekel egy játék azért nem hagyom ki ha ők azt mondják, hogy sz*r és ha nem érdekel egy játék azért nem fogok vele játszani, mert azt mondják, hogy jó. Kíváncsi vagyok más véleményére, de az max arra elég, hogy vagy nagyobb hype-al vagy kisebbel várjam a kiszemelt játékot, abba a döntésbe nem szól bele, hogy megveszem-e vagy sem. Max a gameplay alapján eldöntöm, hogy érdekel-e valami. Szánom azokat akik azért vesznek valamit, mert VR Pisti azt mondta, hogy jó vagy azért nem vesznek meg valamit mert GD Imi azt mondta, hogy rossz, nevetséges ez a hozzáállás, gyerekes szint, nem hiába nekik szól a legtöbb stream csatorna.
    Miért is hiába jók azok amelyek nem ülnek fel erre a vonatra? Mert nem lesznek tucat termék, hanem mutatnak valami egyediséget? A single játékok egy történetet mesélnek el, ebből sok nagyon minőségi nem kell, hogy egy kis multi lehetőség miatt szerver függő legyen. A Division-nek, Destiny 2-nek és majd az Anthem-nek is lehet jó a sztorija, de pár év múlva amikor a kiadó lelövi a szervereket, nem érsz velük semmit, én meg akkor előveszem majd a Gow-ot, az RDR2-őt vagy esetleg a Halo: MCC-t. Persze kellenek az ilyen játékok is, adnak egy baromi jó közösségi élményt, de nem kell, hogy minden játék ilyen legyen, nem kell évente új multi lövölde ugyan abból a címből és nem kell mindenbe a battle royal mód sem, csak azért mert twitch-en ezt nézik a legtöbben (persze ha a kiadó nagy hasznot akar, akkor belerakja, mert a sok tini azzal játszik a sok stream miatt, de lehet pénzt keresni a single címekkel is).

    u.i. Természetesen nem azt mondom, hogy egy felnőtt nem Cod-ozhat vagy Fortnite-ozhat, csak szerintem az gáz ha ezt azért teszi mert valaki akiért rajong twitch-en is azzal játszik és nem azért mert neki is tetszik az a játék.

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák