Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Xirtam #1718 üzenetére

    Ha mar megjeleneskor el kell loni ezt az aduaszt, akkor komoly problemak vannak az elorendelesi adatokkal. (az azert eleg gaz lesz ha a kb. harmad annyi nyito keszletet mint ami a PS4-hez kepest lesz, se tudjak ertekesiteni elorendelesben)

    Az a vicc az egeszben, hogy miota bejelentettek a "pozitivumokat", egyatalan nem tunik ugy, hogy elertek volna azt a hatast vele amit szerettek volna, javultak az elorendeselek, meg a velemenyek de meg mindig nagyon messze vannak a PS4-tol.
    Jelenleg foleg a Kinect oli meg a konzolt, casual retegnek akik ugralnanak miatta tul sok az 500$, a foleg Amerikai piacra szant TV dolgok meg egyelore szinten nem tunik ugy meghoztak a hatasukat.
    En azt mondom, kar volt belenyulni az eredeti elkepzelesbe, persze miutan a kiadok kihatraltak, nem sok lehetoseg maradt.

    Gamescomon minimum kelleni fog uj Gears of War es Fable bejelentes 2014 Q1-Q2 megjelenessel, Halo ingame 2014 Q4 megjelenessel es meg ez is siman keves lehet a felzarkozashoz, ha a Sony ellovi a God of War 5 mellett az Uncharted 4-et, plusz esetleg Motorstorm 4-et, es Resistence 3-at 2014-es megjelenessel.

    Meg ott van a lehetoseg, ha minden kotel szakad kidobnak egy CFW-t, aztan legalabb a konzol eladasok megszaladnak :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák