Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz Fox Mulder #178727 üzenetére

    Már hogy ne hasonlítanám. A használt lemezes is vagy van vagy nincs. És nem mindenki tud használt lemezest vásárolni, lásd: én. Miért? Mert nem akarok, rühellem.

    Nekem ne jöjjön ide házhoz senki, nem véletlenül megyek én sem ki. Nem fogok elmenni a postára feladni, mert veled ellentétben nekem ez igenis nagy erőfeszítés.

    Ha valóban ugyanannyiért adod el a játékokat, amennyiért vetted, akkor valóban ezt nem übereli semmilyen vásárlási módszer. Csak van köztünk különbség. Én gyűjtöm a játékokat, a digitálisakat. Nekem kelleni fog amikor megveszem, majd 2 év múlva, 10 év múlva és mindig amikor még lesz mivel és min játszani velük.

    Nem mellesleg, ahogy írtam: meg tudom osztani bárkivel és nem sürget az idő, hogy kijátsszam, hogy még értékében el tudjam adni.

    És nem csak Xbox-on. Így vagyok PS-en is, Steam-en, Uplay-en, Origin-en, GOG-on, mindenen. Ezen az sem fog változtatni, ha a használt lemezek 20-30 forintért fognak futni.

    Egyébként kérdés hozzád és minden lemezeshez:
    Megveszel egy játékot, mert tetszik. Lemezen ugye nincsen Season Pass. Kijátszod és f.sza minden, élmény volt. Megveszed a Season Pass-t vagy sz.rsz rá, mert a lényeg, hogy most eladd, mert különben sokat buksz rajta?

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák