Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Hogy a bánatban lehet reklámblokkolót telepíteni XO-ra?

    Pár hónapja már kiakadtam egyszer, hogy a rendszer folyamatosan az arcomba tolja a reklámot, hogy vegyek Game Pass Ultimate-et 300 Ft-ért (amit aztán persze számlázáskor már teljes áron akarna terhelni), de annak az lett a vége, hogy inkább be sem kapcsoltam a gépet. Mostanáig, mert leporoltam.

    Elindítok egy szaros Forzát amit megvettem pénzért és minden nyomorult indításnál felugrik egy ablak, hogy vegyek Game Pass Ultimate előfizetést. Komolyan mondom, már okádnom kell ettől. Pár hónapja is inkább visszamentem PC-re játszani egy free-to-play játékot (World of Tanks), de még ott sem tolják ezt így az ember arcába.

    Itt meg fizettem valamikor a múltban 100+ ezer forintot a konzolért és a játékaim is meg vannak vásárolva, mégis reklámot kell zabálnom. Nem akarok előfizetni, már Gold-om sincs egy ideje, mert nem játszom annyit, néha bekapcsolom a gépet, de a Home Screen-en ott a reklám, az oldalról beúszó menüben ott a reklám és játék indításnál is ott a reklám. Ráadásul ezek a reklámtörvény értelmében törvénytelen reklámok, mert csak akkor derül ki, hogy 14x drágább az ára, amikor már a pénzed kéri.

    Korábban is csak azért fizettem be 300 Ft-ot a 3 havi GPU akcióra, hogy ne abajgasson, amúgy egyetlen GPU címet sem töltöttem le (amik esetleg benne vannak és játszom velük, azokat amúgy is megvettem külön már).

Új hozzászólás Aktív témák