Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz Roland861010 #209039 üzenetére

    Sokáig használtam a kikapcsolós verziót, amivel lassan boot-olt, és utána kezdte el frissíteni a gépet és a játékokat is. Mivel nem sűrűn kapcsoltam be, így rossz esetben órákig nem tudtam használni utána (lassú szerverek és sok játék esetén).
    Kb 3 hónapja használom instant on verziót, és tökéletesen megfelel, kb azonnal bekapcsol. A háttérben frissít, így ezzel sem kell bajlódnom. Fél éven belül valamit javítottak a dashboard-on, mert nem szaggat a menü. Sokáig ssd-re akartam cserélni a belső meghajtót, vettem is 1 TB-os ssd-t gar lejárta előtt, amit garancia után akartam cserélni. Aztán hazaette a rosseb bátyámat a 40. születésnapja előtt külföldről, és nagyon kellett neki valami adattároló, és persze minden 3. mondatába belefűzte a közelgő születésnapját, így megnyerte egy usb-s külső házzal együtt.
    Idáig is külső ssd-vel használtam, így az arra telepített játékok betöltési sebessége rendben volt, és a dashboard javítás után a rendszer sebessége sem zavar, instant on miatt az indulás is megfelelően gyors.

    Röviden: közel 2 évig szop@ttam magam, hogy nem az instant on verziót használtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák