Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz persil #211140 üzenetére

    Nem a nyelvünk használata világviszonylatban itt a lényegi kérdés. Ez alapján magyar menü csak a hazai fejlesztésű technológiai eszközökben kéne, hogy legyen.

    Én mindkét oldalt tökéletesen megértem ebben a kérdésben.

    Akik szerint nem hiányzik a magyar menü az Xbox One-ból:
    Alapvetően én három kattintásra használom az egész Dashboard-ot. Játék indítása, játékok telepítés és beállítások módosítása. Az első kettőnél sok angol szöveggel nem szembesülük, a beállítások esetében kezdetben utána kellett néznem, hogy melyik pontosan mit jelent, de mára már megtanultam az egészet és nem hiányzik a magyar nyelv. Ráadásul a régiónkban egyik ország nyelvét sem támogatja, úgy mint a cseh, szlovák, román, szerb, horvát, szlovén stb...

    Akik szerint elkélne a magyar nyelv:
    A 21. században már elvárható lenne, főleg egy MS szintű cégtől. Amikor már olyan nyelveken is lehet a One-t futtatni, mint dán, finn, koreai, norvég, holland, lengyel, svéd, arab, izraeli akkor elgondolkozik az ember, hogy miért ne lehetne magyar is, főleg, hogy a menürendszere nem túl sok írott szöveget tartalmaz és nem is változik olyan sokat, hogy ne lehetne sablonokkal megoldani.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák