Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz Throme #227455 üzenetére

    Én bevallom őszintén felültem a hype vonatra. Elsőre nem érdekelt a game. Revees kedvenc színészem, talán a mátrixot leszámítva, mindegyik alkotása bejön (legjobban a Wick). Na most kiszórták ugye 99k-ért a One X-eket pár hónapja. Megvettem, mert gondoltam van benne még 2 év addig összegyűjtök lazán egy Series X-re , és addig úgy is kiforrja magát még jobban. Hittem a fejlesztőknek, hogy ez a játék rendben lesz az előző generáción is. Elhittem, ha kiadnak egy CP77 Limited konzolt, akkor azon ne futna normálisan? Megettem a rizsát.
    Támogatni akartam a fejlesztőket, azzal, hogy vásárolok, és nem letöltök.

    Ehhez képest kaptam egy 15 fps-el bíró, 480p szintű ocsmány bughalmazt, és én vagyok az idióta, hogy miért nem Series X-en próbálom. Gyakorlatilag 800 flame támad meg, mert kettőt merek szólni én a 7éves lejárt generációs szarommal. Ami persze meg tud jeleníteni akár 4k-ban is játékokat akadás nélkül. Ne félj, most egy ideig virágbolt lesz, mert túl mentek egy határon.

    Szerk: Igen tudom sajnálják, és azon vannak, hogy az előző generáción is szépen fusson.
    Majd talán jövőre. Fél éves patch periódust követően. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák