Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    Sziasztok!
    használtam a keresőt, olvastam összefoglalóban a homeolás menetét, azzal nincs gondom. Viszont van pár kérdésem ezzel kapcsolatban, amit nem tudok teljes bizonyossággal megválaszolni magamnak (mégha le is van írva, lehet, hogy nem sikerül teljesen jól értelmeznem :U ).
    A lányomnak otthon van egy xbox, rajta saját acc, amin van live és game pass előfizetés is. Továbbá nálam is van egy xbox, saját accal, amin viszont nincs semmi. Ő sokkal többet használja otthon a saját előfizetős accát, mint én az enyémet. Viszont néha néha én is játszanék a game passos játékokkal akár online is.
    Ha jól gondolom, akkor nálam be kell lépjek az ő accával, majd megadni, hogy az én xboxom legyen a home, így le tudom tölteni a game passos játékokat és az én accommal tudom használni.
    1. namármost. ha ő is éppen játszik online (a saját accával), közben én is tudok játszani itthonról a saját accommal online? Szóval tudunk együtt játszani goldos játékkal úgy, hogy csak neki van gamepass és liveja?
    2. Ha én itthonra homenak állítom be az ő accával a boxot, attól még ő otthon nála ugyanúgy tudja használni az xboxát, ahogyan eddig?

    bocsánat, ha ez már ezerszer volt kérdés, vagy le van írva, de valószínű szájbarágásra van szükségem. :U :R

Új hozzászólás Aktív témák