Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz eastone1 #27689 üzenetére

    Erre is van megoldás, battyogj el a Parlament elé és ott hőbörögj, hogy nálunk miért 27% az ÁFA. Amúgy pedig (és itt kicsit átmegyek offba), nem kellene azt hinni, hogy neked ez (ti. az olcsóbb árakon történő vásárlás) jár. Nem jár. Ez egy kiskapu volt, amit becsuknak, ezen fel lehet háborodni, csak nem érdemes, ugyanis senki nem ígért neked semmit ezzel kapcsolatban soha. És ha valamit explicit módon nem tiltanak, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy azt szabad.

    Az, hogy valaki szeretné optimalizálni a konzollal kapcsolatos kiadásait, teljesen érthető. Én magam ugyan szeretek nyugodt lenni, és nem trükközni ilyenekkel, de teljesen megértem azt, aki bevállalja az ezzel kapcsolatos nyűgöket azért, hogy spóroljon. Abba sem szeretnék beleszólni, hogy hogyan vásároljon, de ha a magyar digitális store drága, lehet találni alternatívákat: lemezes játékok, használt lemezes játékok, akciós játékok.

    Ne haragudj, tényleg nem szeretnélek megbántani de nevetséges ez a hiszti egy felnőtt embertől.

    (#27700) wannnabeees: Azért egy picit te is sarkítasz az ebay-es dolgokkal kapcsolatban, ugyanis kis értékű tétel esetén (pl. a példaként hozott cipőfűző) sem vám, sem áfa nem terheli a rendelt árut.

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák