Új hozzászólás Aktív témák

  • hitchins

    őstag

    Srácok
    szeptember óta van gépem. Azóta folyamatosan vannak problémák a rendszerrel.
    Vásárláskor betudtam annak, hogy Mo még csak most indult, de azóta eltelt 4 hónap....most már kezd unalmas lenni

    Leggyakoribb hibák:
    - partyból valakit nem hallani, volt, hogy 6-7 alkalommal kellett új partyt indítani, vagy ki/belépni, vagy kontrollert/gépet újraindítani mire mindannyian hallottuk egymást.
    - bekapcsolás után offline maradok, hiába van netkapcsolat csak a Home képernyőt látom store stb nincs van hogy pár perc után magához tér, van hogy csak restart (vagy többszöri restart) segít (talán ez a hiba mostanában ritkábban van)
    - El akarom indítani a játékot de hiába nyomom a gombot nem reagál rá, vagy elindul de ott marad a játék indítóképernyőjén és nem indul el a játék.
    Van hogy egy másik játékot el tudok indítani aztán visszalépek és 2 próbálkozásra már elindítja a játékot, de van hogy csak restart segít.
    Van viszont hogy még az sem, mert újraindításnál nem indul újra a gép csak villog a gép és kontroller is. Ilyenkor csak az áramtalanítás és visszakapcsolás segít.
    -Neha egyszerűen csak kurva lassú az egész. Megnyomom a home gombot és 5-8 mp amíg reagál rá valamit. Pl mire behozza az oldalsávot, hogy partyt indítsak.
    Vagy reagál, de homokórázik 8-10 mp-ig.

    Nem értem ezt az egészet, de most már kicsit kezd tele lenni a hócipőm, hogy ha este lenne 1 órám, abból fél óráig szarakodni kell amíg egyáltalán játszani tudok.
    Nem mondom nem mindennap fordul elő, de azért elég sokszor. Ahhoz képest pedig hogy mennyibe kerülnek a gép a játékok, és hogy fizetek az online szolgáltatásért egyszerűen megengedhetetlen.
    Anno 360-nak sokkal stabilabb volt az online rendszere, gördülékeny volt gyors és stabil.

    Ezek másnál is vannak vagy mi vagyunk ilyen szerencsétlenek?

Új hozzászólás Aktív témák