Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz keIdor #3279 üzenetére

    Ehez kepest az elorendelesi TOP10 vegeben kullog a Forza 5, es a Ryse is, tobbi resztvevo meg multiplatform cim.

    Sose gondoltam volna, hogy egy sikeres konzolt mint az X360 ugyanugy egyik pillanatrol a masikra dobja a M$ mint anno a totalis bukas Xboxot es atkoltozteti az exkluzivjait X1-re, mint a Forza, Halo, Fable stb., szegyen az idei jatektermes X360-on PS3-ra szinte kethavonta jonnek a komoly exkluzivok (amik miatt rengeteg ember vesz gepet) nekik meg semmilyuk nincs.

    Igazabol nagy gondban a M$ nem az elso 3 honapban lesz hanem utana, amikor mar a csapbol is a PS4 folyik majd, es annyit fognak gyartani amivel mar konnyeden kielegithetik a keresletet.
    Egyetlen jarhato ut van a M$ szamara ha labdaba akar rugni ebben a generacioban, a Kinectet parkolo palyara kell allitani (nem kell elhinni a marketing rizsat, hogy a Kinect a gep lelke, mikor rajonnek nincs mit tenni siman kifogjak "dobni" es kulon megvasarolhato periferia lesz mint a X360-nal), es jelentosen csokkenteni a gep arat.

    Vannak olyan pletykak, hogy az EPIC elgondolkodott, hogy GOW tobbet nem lesz Xbox exkluziv, ami azert rossz hir mert rohadt sok penzebe fog kerulni a M$-nak ha megakarja tartani a brandet exkluzivnak, sot vannak meg eddigi komoly multiplatform cimek amikrol pletykalnak, hogy Sony exkluziv lesz, jo hir meg semmi.

    Szerintem abbol amit a M$ csinalt az E3 ota ugytunik, hogy valojaban fogalmuk nincs mit kene lepni, tobb elemzo leirta, hogy meg kell mutassak, hogy megeri a 100$ felarat a teljesitmenyben gyengebb konzol es a Kinect a PS4-hez kepest, ehez kepest nagyabol a tomeny semmit kaptuk, sot csak visszalepkedtunk, a nagy 1080p@60fps X1 oruletbol maradt egy Forza 5.

    Xbox Live-ot mondanam utolso mentsvarnak, de konnyen felfogja tudni venni a PSN a lepest vele, ehez csak penzt kell kolteni, es van elofizetesi dij igy lesz mibol erre aldozniuk.

    Sajnos az X1 jelen elkepzelesben D.O.A., 300$ Kinect nelkul hype kiraly Halo es mindjart meglendul a szeker, es mar nem 3:1-ben fognak fogyni a PS4-ek, legalabbis amig nem jon egy GOW, Uncharted, Gran Turismo stb. :)

    Csunyan melle lott a M$ ez az igazsag, es valahogy a toluk elvarhato marketing hype sincs sehol, annyit sikerult elerniuk, hogy azt mar mindenki tudja, hogy a vilag legjobb/ settopboxa az X1, a gond az, hogy ez elsosorban egy jatekkonzol kene legyen.

    #3277: Csak annyit mondott Major Nelson (eredeti neven Larry Hryb), atgondoljak, hogy a jovoben tamogatni fogjak a bill/eger kombot X1-en, ez leforditva nesze semmi fog meg jol :)

    #3278: Cboat csunyan pofara esett a downclock pletykajaval :)

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák