Új hozzászólás Aktív témák

  • wannnabeees

    aktív tag

    válasz Mister_X #33037 üzenetére

    Pontosan ezért nem lesz népszerű játék. Csapatmunka és taktika kell hozzá. A béta alapján pedig a pubolók nem hogy taktikázni nem akarnak, de még játék közben beszélni sem arról, hogy mi történik.

    Mikor nyerhet 1 nem taktikázó csapat? Ha béna a szörny.
    Élvezetes e úgy? Nem nagyon.

    Oké akkor játsszunk szörnyként. Eleinte élvezetes legyilkolászni a birkákat, de később azért csak jó lenne oroszlánok ellen is küzdeni. Illetve ha mindenki szörny akar lenni...hát az elég gázos.

    Sajnos szörnyként nem is nagyon kell taktikázni.
    Stage 2-ig bújkálás, menekülés és evés. Ha megtalálnak előtte, akkor sanszosan bukta.
    Stage 2 után is bújkálás, menekülés és kajálás. Viszont itt ha megtalálnak, már van esély arra, hogy legyakjuk őket. (Először a medic és utána kb mindegy is.) Jobb csapat ellen itt is arra kell menni, hogy minél előbb elmeneküljünk a helyszínről, tehát ha lezárták a terepet, akkor el kell bújni. Ha nem tudunk, akkor a trappert kell megnyaldosni.
    Ha elérte a szörny a Stage 3-at, akkor onnantól már csak olyan csapat állítja meg, akik jók együtt. Bár a 2. és főleg a 3. szörnynél még ez is kérdéses.

    Úgy izgibb lenne, ha csak akkor élednének újra a hunterek, ha stage-t ugrott a szörny.
    Így lenne értelme stage 1-ben levadászni a magányos vadászokat. Stage 2-ben pedig a vadászpárokat.
    Viszont 2 percen belül úgyis újjá éled a megölt vadász, tehát vagy mindet van értelme megölni S3 előtt, vagy egyiket se.
    Ha pedig elérte az S3-at a szörny, akkor pedig le lehetne venni 1 percre az újjáéledést.

    szerk:
    Ha lenne egy fix 5 fős társaság, akikkel lehetne élvezetesen játszani, akkor én megvenném ~12 ezer ft-ért a játékot. Azt mondjuk nem tudom, hogy most már lehetséges e 5 fős partyt indítani. Az alfa tesztben csak 4 fős lehetett. Nem volt olyan, hogy 4 ember hunter a partyból az 5. pedig szörny. Random szörnyekkel sorsolta össze a rendszer a partykat. Tehát ha meg is lenne a 4 fős party, akkor is kérdéses lenne, hogy mennyire lesz izgalmas. Komolyan jobban nyomják a bot szörnyek, mint az emberek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák