Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    válasz Def26 #4256 üzenetére

    Nekem kapásból az jutott eszembe, hogy az a bemeneti HDMI csatlakozó arra lesz jó, hogy FullHD-ba lehessen tolni a CODGhost-ot, ha rácsatlakoztatunk egy PS4-et a One HDMI bemenetére. :D

    De viccet félretéve ez szerintem pont olyan majomvakítás, mint, hogy a Samsung telefon figyeli a szemed/fejed videónézés közben, és ha elfordulsz, megállítja a videót. :D

    A bemutatóvideókba is, amit már egyszer linkeltem, lehet látni, hogy a fickó, aki a TV funkciókat bemutatja is folyton elrontja a játékot (általában pont kanyarodik a Forzával), mert kizökken belőle. Eddig ezt az átváltás a TV távkapcsolójával tettem meg, akkor váltottam HDMI, AV bemenetet, amikor akartam. Ez a nagy újítás, hogy most ezt a box fogja tudni kezelni? Ráadásul ahhoz kellene mindenképp egy HDMI kimenetes settopbox, de pl az enyém csak SD.
    Amit vakeráltak a műsorokkal, hogy megnézhetjük a leendő programfüzetet, meg kijelölhetjük őket felvételre, stb, ahhoz megint olyan settopbox kéne (mert kártyaadapter nincs a boxhoz), ami ennek a továbbítását biztosítja HDMI-n át úgy, hogy a TV (vagy jelen esetben a One) kezelje, és jelenítse meg, és ne a Settopbox rakja rá a tévésmüssorra a sajét interface-én, mint ahogy most működik.

    Asszem lejött, hogy kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, illetve kicsit mérges, hogy majomvakításokkal hülyítik a népet, ahelyett, hogy a játékos dolgokra figyeltek volna oda.

    A cucc mint játékgép kinézetre tetszik, szeretem, hogy hasolít a régi JVC videómagnómra.
    Simán elképzelhető, hogy ha rendeződnek ezek a felbontásos dolgok, és legalább olyan jó lesz live goldnak lenni, mint PS+-osnak, azaz nem a GoG listából választanak ingyenjátékot, ÉS fullhd 60 fps-ben tolják már a játékokat, akkor lecserélem a PS4-et. Mindez tényleg csak játékok, és a fentiek függvénye.

Új hozzászólás Aktív témák