Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz Lefty #52857 üzenetére

    Nem mai a kérdés, és nem olvastam még végig a topikot, így lehet, hogy már kaptál választ a kérdésedre, de ha mégsem: ez az 1.10-es frissítés, ami a CD Projekt RED szerint több, mint 600 hibát javít (itt egy masszív lista), meg gondolom az első DLC tartalma is bekerült.
    A valóságban sajnos nem ilyen vidám a helyzet, én például annyi buggal és teljesítménybeli problémával eddig összesen nem találkoztam, mint a v1.10 felrakása óta: nekem sokkal többet tölt a játék, néha még párbeszédek közben is snittenként(!), Novigradban nagyon sokszor képtelen betölteni a HUD pici térképét, így csak a nagy feketeséget látom, vannak feliratok, amik angolul jelennek meg magyar nyelv esetén is, stb. Kicsit javított a helyzeten, hogy kikapcsoltam az instant on-t az Xboxon, azóta némileg javult a dolog.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák