Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolesz010

    senior tag

    válasz pzstm #56491 üzenetére

    Megvolt, most játék után ismét. Volt régióváltogatás, ezzel járó restart, oda-vissza meghívás-kísérletek, szétesett játékparty közbeni újracsatlakozás próbálgatás.
    2 óra alatt sikerült kb. 30-40 percet stabilan játszanunk, de már csak 3-an maradtunk. Ha nálatok hibátlan update után, de másoknál használhatatlan vagy kínszenvedés a party létrehozása és instabil a kapcsolat, hibát feltételeznék továbbra is. Természetesen simán lehet, hogy valami véletlen folytán csak nálunk négyünknél jelentkezett és pont egybeesett a frissítéssel. A preview program ide író tagjai között több embernek volt gondja korábbi verziókkal, míg másoknál gond nélkül ment szinte minden azonos verziószám esetén is. Valószínűleg közelebb állsz ahhoz, hogy meg tudd tippelni, miért viselkedik máshogy ugyanaz a rendszer akár előzetes, akár "stabil" kiadásban más-más embernél.
    Írtunk ide négyen a témában, talán páran olvassák is és fontolóra tudják venni, hogy frissítenek-e most vagy kivárják a kötelező kört. Én megbántam, mert hibásan működik utána az, ami előtte jó volt, te nem, mert semmi gondod nincs vele. :)

    - - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)

Új hozzászólás Aktív témák