Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz papp_no1 #59316 üzenetére

    Az új dash és a vele érkező kontroller F/W update óta nekem is hajlamos eldobálni a korábban problémamentesen működő kontrollert.
    Egyébként sem vagyok elégedett az új dash-sel, az eddig tökéletesen működő rendszert sikerült több bosszantó hibával is elrontania a Microsoftnak: a kontroller-mizéria mellett számomra hasonlóan zavaró az is, hogy a box adott esetben nem reagál a hangparancsokra, ha a kontroller elaludt/ki van kapcsolva. Ez marha zavaró pl. akkor, ha sorozatot nézek Netflixen, ami három epizód után megkérdezi, hogy még mindig nézem-e (ez is kellően bosszantó), ilyenkor az "Xbox play" hangparanccsal simán lehet(ett) folytatni. Az új dash óta ez nem működik, ha a kontroller ki van kapcsolva (ami filmnézés közben természetes).
    A másik nagy nyűgöm, hogy be van állítva az, hogy automatikusan jelentkezzen be a profilomba, amikor bekapcsol a box. Ez látszólag meg is történik, ugyanakkor legalább minden második esetben félresiklik valami, mert bekapcsolást követően az összes csempém üres, és az alkalmazások offline módban működnek (már amelyik, mert pl. a Forza Hub vagy a Halo app-ja egyáltalán nem indul el). Ilyenkor kézzel ki kell jelentkezni, majd újra bejelentkezni, ez megjavítja, de marha kényelmetlen.
    Én visszasírom a régi rendszert.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák