Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Jovanny2 #62087 üzenetére

    Azt meg meg sem kerdeztem (habar nem is olvastam meg sehol ezzel kapcsolatosan - lehet nem veletlen), hogy az 500GB es az ujabb kiadasu 1TB valtozatok kozott csak es kizarolag a tarhely a kulonbseg es azt leszamitva, ugyanolyan (jo) a legregebbi 500GB-os valtozat is, mint az uj 1TB vagy esetleg mas, hardveres kulonbsegek, ujitasok is vannak, mint pl. ami megfigyelheto a PS4-nel (ramok, kosntrukcios valtoztatasok) vagy akar korabban a 360-nal (halkabb lett, stb)?

    Ugy erzem nagyon atgondoltam es XO-ra esik a valasztas (maradunk az Xbox vonalon a csaladban ;) ), csak meg ez nem tisztazott bennem.

    Mivel bundleban nem is talalok olyat, ami minket egyelore erdelne (AC, Dying Light, Withcer 3), ezert egy simat vadaszok es ha mas kulonbseg valoban nincs, csak a HDD, akkor 500GB lesz szerintem, mivel sokan tanacsoltatok, hogy egyebkent is idovel keves lesz az 1TB is es kulso HDD fog kelleni.

    Koszi elore is! (tippeket a vasarlassal kapcsolatban a mai, keddi napra tovabbra is szivesen varok - szeretnek ma lecsapni egyre; egyelore ezt talaltam a legjobb aron, 106-ert)

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák