Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    válasz zkas90 #64348 üzenetére

    Mivel megjelenéskor játszottam végig rögtön a játékot, ezért úgy gondoltam, hogy a tartalmas kiegészítő előtt ismét végig játszom (volt egy kis szabadságom).
    Nagyon durván bekockultam ezalatt az 5 nap alatt és beleraktam 58 órát (igen, kb napi 12 órát a gép előtt töltöttem :D) a játékba (vicces, hogy elsőre kihagyva jó pár mellék küldetést, kincsvadászós cuccot meg blabla ugyanúgy 58 óra alatt vittem végig).

    Most már az alap játékból csak pár iskola felszereléstervrajzának megkeresése van hátra (farkas fullosan megvan, macska félig van meg, a griffből is megvan 2 szett és a maciból egy). Illetve kártyalapok hajkurászása, de nincs sok kedvem random kocsmárosokat keresgélni. No meg a kérdőjelekhez elbandukolni.
    Két normális küldetés vár a listában, mindkettő már jelezve van, hogy a kiegészítőhöz tartozik. Ezeket már a következő napokra hagyom. Gondolom majd szépen folyamatosan nyílnak meg a többiek és tényleg újabb 10 órányi küldetés vár rám.

    Egyébként másodjára is megindító és csodálatos volt a történet. Ugyanúgy meghatódtam az érzelmes részeknél és mosolyogtam mint az idióta a vidám pillanatoknál. Pedig tudtam hogy mi fog történni.

    Azt viszont meg kell jegyezni, hogy a fejlesztők nem értenek a patchek gyártásához. Messze rosszabb lett pár dolog, mint day1 volt. Kiemelem, hogy nem a játék lett rossz, hanem ahhoz képest lett rossz amilyen volt. Tehát ha elsőre vittem volna végig, akkor nem tűnt volna fel:

    2x kiakadt geralt karaktere. Egyszer fps nézetbe kerültem és csak a teljes xbox újraindítás segített. Egyszer pedig óriás lett geraltból és törpejárásban sétáltam egy épületben. Itt is az újraindítás volt a megoldás.
    A lovam két eltérő pillanatban gondolta úgy, hogy póni lábakon akar tovább járni. Ez viszont nem zavart, mert egy fast travel megoldotta. Ellenben viccesen nézett ki.
    A játék néhol érezhetően beakadt. Nem is a sok emberes csatáknál, hanem indokolatlan helyeken.
    A betöltés utáni párbeszédeknél volt párszor, hogy lemaradtam az első pár mondatról képügyileg, csak a hang jött.
    Ráadásként volt egy játék kifagyás is.
    A fentiek közül eggyel sem találkoztam az első végigjátszáskor.

    Amit viszont továbbra is utáltam, az a LOVAGLÁS. Borzalmasan förtelmes még mindig lovagolni benne.

    :R cd projekt red

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák