Új hozzászólás Aktív témák

  • El Gringo

    senior tag

    Teko001-nek köszi.

    +

    Home kérdésem lenne, mivel nem tiszta, meg ellentmondásokat is írtak.
    3-an lehet homeolni?

    Adott Józsika és Frici, akik már home-olnak együtt. Én Józsikát marhára nem ismerem, nem is érdekel sem ő, sem a tartalmai. Fricinek viszont van egy CoD BO3-a, amivel szívesen játszanék, ezért vele akarok home-olni.
    Lényeges kérdés része: Frici elveszti Józsikával a home beállítást, ha velem [is] home-olna, és Frici látni fogja az én tartalmaimat is? Mivel ugye valamit valamiért. Ha igen, hogy lehet beállítani, hogy az ő home-jukba ne szóljak bele, lássam Frici játékait, illetve az én tartalmaimat is megoszthassam Fricivel?!

    A bejegyzés szereplői nem valós személyek és bármilyen hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve.

    Láttam már olyat is, hogy valaki azt mondta: nem, meg olyat is, hogy lehet. Most akkor melyik :F Lehetőleg olyan írjon, aki már próbálta, vagy nagyon über-giga-pro-mester, ugyanis ez szerintem sokakat érdekelne, és mehetne is az összefoglalóba.

    [ Szerkesztve ]

    ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119

Új hozzászólás Aktív témák