Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    1.5 óra QB, act1 kész.
    Ennyi alapján sokat nem lehet még mondani, de nekem tetszik. Teljesen illik az izlésemhez. A történet megfogott, bár sok még a fekete lyuk.

    A gyűjthető szirszarok szerencsére nincsenek elrejtve, így azokkal is szépen haladok és olvasgatom őket. Hozzátesznek a teljes képhez. Az eddigi humor is megfelelő.

    A színészek kicsit tényleg B kategóriásnak hatnak, de pont lekakilom. A rendezés maga tetszik nekem. Már megvan az utált karakter is, akit remélem, hogy kinyírhatok majd a játék folyamán.

    Fejezetenként egyben szeretném végignyomni, ezért holnapra marad már csak a folytatás, de várom.

    A futás kicsit tényleg "lassú", de a játékmenet teljesen jó sebességen pörgött eddig, sőt..
    Már most az elején tök jól lehet a "spellekkel" variálni. Gyorsan ráérez az ember.

    A karakter fordulásának ívével és sebességével nekem nem volt bajom, nem érzem, hogy nagy ívben fordulna és/vagy lassan.

    A fegyverek elég rendesen szórnak, azt kicsit lazábbra vettem volna, de lelassítva az időt teljesen jó.

    Valaki írta, hogy "nincs rendes fedezékrendszer". Bakker végre megint egy játék, ahol nem kell megnyomni az XY gombot, hogy bebújjon a fal mögé, hanem érzékeli ez a fos, hogy ott fal van és hozzá kéne simulni.
    Egyébként is már most látom, hogy nem sokat fogok fedezék mögött lenni, mert az időmegállítás, illetve a timeshield teljesen jó kombó arra, hogy ne tudjanak sebezni. A "gyorsfutás" pedig megszínesíti ezt az egészet.

    Mintha Oric említette volna, hogy OW Zoli szerint csúnya a játék...hát szerintem mást nézett. Nekem abszolút tetszik az egész. Eleinte kicsit szokni kellett a szemcsézett képett, de teljesen jól illik ide. Az átvezetővideók pedig gyönyörűek. PC-n gondolom még ennél is sokkal jobbak lesznek.

    A történet befolyásolását is tetszetősen oldották meg. Elsőre úgy játszom végig, hogy azokat a döntéseket hozom meg, amiket abban a szituban meg is hoznék valójában. Erős spoiler az első döntésről!!! Rögtön az elején már arra gondoltam, hogy egyszerűbb lenne Jack élete, ha kinyíratnám az egyetemi srácokat, de abban a szituban szerintem Paul fixen a másik megoldást választotta volna. Én is így tettem. Sajnos még nem tiszta, hogy Paul mit is akar Jack-től és mennyire fontos neki más dolog, de majd hamarosan kiderül.
    Remélem ezeknek a döntéseknek nagy befolyása van a történet alakulására (nem csak a videókban, hanem a játékmenetben is), mert akkor már rögtön az első döntés teljesen két elkülünölő további játékot garantál úgy, hogy még érdekel is a másik lehetőség.

    Pl a GTA V végén nem nagy kunszt a döntés. Mindkettőt megmentem, vagy egyikük meghal. Tipikus youtuben végignézem dolog. Witcher 3-ban is oké, hogy vannak döntések, de...azoknak sincs a játékmenetre igazából hatásuk. A legvégi jeleneteken változtatnak és ennyi. Ezért nem játszik újra senki egy játékot, hanem megnézi a végső videókat és kalap.

    Tényleg remélem, hogy itt nem csak erről lesz szó, mert ha mégis, akkor csalódott leszek. (Nem kérem elspoilerezni, majd kiderül a héten.)

Új hozzászólás Aktív témák