Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz brumi1024 #92805 üzenetére

    Én úgy vettem Xbox One S-t még októberben, hogy 2017-ben valamikor eladom és veszek egy PS4-et. Hát kezd érni nálam a dolog. :)

    A játékfelhozatalt leszámítva én is jobban szeretem az Xboxot. Jobb a kontroller, jobb a rendszer, jobb a piactér (na meg nincs régiókorlát), maga a gép sokkal halkabb, van EA Access és hát a Battlefield 1 bundle is sokat dobott.

    Alapesetben nálam is a PC a fő platform, de momentán nincs játékra alkalmas gépem. Eleve az októberre tervezett PC fejlesztés (i5-6500 + GTX 1060) helyett lett átmeneti jelleggel az Xbox, amit nem bántam meg, mert elég minimális befektetéssel lett több tucat játékom, míg PS4-re most is csak 2-3 címem lenne szerintem.

    De lassan jön a PC fejlesztés és így mellé jobban megérné PS4-et tartani.

    (#92813) gianni85: Nekem tegnap jött meg a Sunset Overdrive, kb egy órát játszottam vele, majd elaludtam. Arra keltem, hogy a karakterem még mindig egy csövön csúszkál oda-vissza és egy mutáns horda nézi lentről. Nem tudom mi fog arra motiválni, hogy megint betegyem a lemezt. Csak azért csaptam le rá, mert olcsó volt, de sajnos nagyon nem az én stílusom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák