Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz okibots #94270 üzenetére

    Akkor totálisan félreértettél, lehet én is félreérthetőbben fogalmaztam. A lényeg, hogy nem egy egzakt dolgot akartam kifejezni azzal, hogy leírtam, hogy nem bejövős a dolog, pontosan a harcrendszere miatt. Aki ismer, tudja, hogy baromira ez ellen vagyok, mert sokan a saját véleményüket egy ultimate dolognak tekintik, amivel ha valaki nem ért egyet, akkor hülye/nem ért hozzá/majdrájön, stb stb. És próbálják ráhúzni a kommentekben azt a mondandót, hogy ezzel a véleménnyel a világ nagy része egyetért (még akkor is ha amúgy nem).Nem azzal van a bajom, hogy nehézkes az irányítása, mert nem az, kézreálló, logikus felépítése van. Egyszerűen nem tudom megfogalmazni a konkrét bajom a játékkal, lehet ha még beleölnék pár órát, vagy agyalnék rajta, akkor letudnám írni. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy ilyen stílusú játékkal nem is igazán szoktam játszani, nem kötnek le. Ezért is fogalmaztam úgy, hogy "szerintem", meg az "én ízlésemnek", ettől másnak tetszhet a játék, játsszon vele, élvezze. Fordított esetben én is teszek magasról artra, ha valaki fikáz egy játékot, nekem meg a világlegjobb élményét adja. Ugyanez a filmeknél, rengetegen fikáznak mostanában filmeket, nem igazán hallgatok az ilyenekre, megnézem, aztán alkotok véleményt magam.
    Teljesen egyetértek, különbözőek vagyunk, mindenkinek más az izlése. Aki meg azért nem kezd bele a játékba, mert valaki leírja egy fórumon, hogy szar, vagy nem tetszik neki, azt csak sajnálni tudom, sokan leszoktak már a saját vélemény kialakításáról, sajnos. Ha sokan ez alapján néznénk filmeket, játszanánk játékokkal, hallgatnánk zenéket, akkor elég kevés élménnyel lennénk gazdagok.
    És ez sajnos egyre népszerűbb a mai fiatalok körében.
    Ja hát a Gs-es meg Gc-s kommentek... néha amikor túl sok szabadidőm van a meló helyen és már tényleg nem tudok mit csinálni, nekiállok kommenteket olvassgatni a hírek alatt, amit egyébként már direkt kerülök. Egyszerűen nem értem az embereket. Fikáznak, anyáznak, személyeskednek és egymást hergelik a semmin. Ha élvezik, egészségükre, néha azért előveszem a popcornos dobozt és jót röhögök. :DD

Új hozzászólás Aktív témák