Új hozzászólás Aktív témák

  • betyarr

    veterán

    no,akkor egy kis redmi note 3se vs. redmi note 2 (NEM prime):

    sikerült végre olyan 90-95%-ban belakni a telefont.appok felkerültek rá,zömében be is állítgattam őket.
    szépen,simán ment minden.néha tapasztaltam,hogy az appok kevesebb mint 1 megával töltődnek le,de nem mindegyik.ez egy kicsit deja vu érzés,mert a note 2-nél az elején volt valami bug és ott is ezt csinálta,de minden egyes appnál.azóta ezt már javították benne.
    érdekes módon,azt mondják,hogy sokkal jobb a kijelzője a note 3-nak.én valamiért nem veszem ezt igazán észre.sőt!a note 2-t és a note 3-at egymás mellé téve az előbbinek sokkal erősebb a kontrasztja.ez megnyilvánul a fényképek esetében is,mert a készített fotó a telefonon sokkal rosszabb minőségűnek látszik így.
    a következő bug,ami nem a note 3 hibája,hanem a 6-os droid bugja,hogy egyes wifihálózatokhoz egyszerűen nem képes csatlakozni.ezt én is tapasztaltam itt a munkahelyen.mindig visszadob azonosítási hibával.igaz,ez nem létkérdés,mert van mobilnetem,de azért bosszantó.szerencsére otthon pöpecül csatlakozik a vezetéknélküli hálózathoz.
    az akkumulátort még nem tudom és nem is szeretném az ördögöt a falra festeni,de eddig még kb. hasonlóképpen merül,mint a note 2.de az is lehet,hogy még az újdonság hatása miatt gyakrabban nyúlok érte.meglátjuk...
    ujjlenyomatolvasó: szokni kell.amikor a kezembe fogom akkor pont úgy áll a mutatóujjam,hogy kapásból odaérek vele,de a másik kezemmel szokásomhoz híven már az oldalsó bekapcsoló gombbal is kapcsolnám be.ezzel azt érem el,hogy az első mozdulattal bekapcsolom a kijelzőt,a másodikkal pedig ki :U :D
    a fogása sokkal jobb a note 3-nak,szerintem kevésbé csúszós a fém miatt.a gyorsasággal egyáltalán nincs gond: eddig egyszer sem röccent meg.én úgy érzem,hogy egy leheletnyivel gyorsabb a note 2-nél.marad egy csomó ram.ha kipucolom a tárat,akkor 1,7-1,9 giga között marad.
    nagyon jók benne az antennák,kivéve a gps-t.míg a note 2-ben lakáson belül is szinte azonnal talált jelet,a note 3 ezt eddig a 2 próbálkozáskor 1-2 perces időintervallum alatt nem tudta megcsinálni.igaz,nem lakásban lesz használva :DDD majd kipróbálom nyilt térben is.
    sajnos a SIP-et ebben az androidban (miuiban?) sem fejlesztették :O pedig annak nagyon nagy hasznát venném,mivel sokat voipozok.hívásfogadásra rendben van,de hívásindításra már nem lehet használni csak külön appal.a régi stock droidban tökéletesen beépült a tárcsázóba a gyári sip.
    bár úgy tűnhet,hogy lehúzom a note3-at,de ezek elhanyagolható hibák és eddig elégedett vagyok a választásommal.szerencsére a funkciók,amik nekem kellenek jól és villámgyorsan működnek!
    ha valaki hezitálna,hogy a szürke szín lehet csúf lesz,hát megnyugtatom,nagyon szép és tetszetős!én is sokat dilemmáztam,de végül nagyon tetszik :K
    tőlem megkapja az AJÁNLOTT plecsnit :K :R

Új hozzászólás Aktív témák