Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz paolinho #6391 üzenetére

    Már van Guyver v2.2 is most reggel tettem fel én is! Tegnap éjjel mikor linkeltem még csak a 2.X volt az X verzió mindég béta verziót jelent, ettől függetlenül teljesen stabil és jó!

    Nem NEMKELL sorban feltenni a kernel az önálló része a telefonnak, ha felteszed úgyis felül írja a régit 100% ban nem pedig frissül mint pl egy ota frissítés a telónál! Tehát elég a legutolsót feltenni.

    Sok estben a system partíción is cserél 1-2.fájlt szóval ha pl felteszed a guyver kernelt és mondjuk utána szeretnél kipróbálni másik custom kernelt pl radon.t akkor ajánlott egy tiszta rom telepítés is(vagy pedig amég a gyári kernel van fennt csinálni twrp ben egy teljes mentést, majd ha másik kernelt akarsz tesztelni a kernel telepítés előtt vissza állítani a twrp mentést amiben még a gyári kernel volt) mert az előző kernel bele piszkált a system részbe is és a másik kernel lehet ezt másképpen oldja meg, álltalában a wifi drivert szokták piszkálni a custom kernelek, de van olyan kernel is ami egyéb másba is bele piszkál szóval másik custom kernel telepítése előtt nagyon ajánlott tiszta lappal indulni !

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák