Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz west76 #6801 üzenetére

    Mielőtt megvettem a telefont kérdeztem hogy kell-e buherálni azt mondták itt hogy nem. Úgy néz ki egyedül grafnet hajlandó segíteni lépésről lépésre leírni mit kell tennem privátba mindenki csak ekéz mert nekem nagy része az összefoglalóban kínai. A többi telón nem kellett buherálni bekapcsoltam és ment Samsung J5 dual, G4 dual, estleg Beállításokban pár biztonsági mentést és google szinkronizációt kellettt kikapcsolni, hogy jobb legyen az üzemidő, itt ezt megtettem már. Ugyanúgy ugyanott használom mint a G4-et, nincs térerő problémám, G4-et dual simmel használtam, ezt csak 1 simmel de a g4-nél készenlétben 3-4-szer jobban merül. Amivel ti mit használtok mivel jó a készenléti akkuidő is? Ha használom okés a fogyasztás, csak készenléti nagyon rossz.

    Azért nem rakom fel a multi romot, mert baromira béna vagyok hozzá, sohasem csináltam ilyet ezért a legapróbb lépésről lépésre el kell nekem magyarázni mindent és eddig ezt senki nem tette itt a fórumon. Félek hogy elcseszem, meg elég bonyolulnak tűnikelsőre. Ez nekem mivel nem értek hozzá egy csomó idő és aggódás. Hívtam a szervízt hátha felteszik a ulti romot, egy köpésre vannak a munkehelytől, de azt mondták nem teszik fel stable az ajánlott.

    Már kezdem érteni miért csökken a Xiaomi eladása, hiába a jó hardver nagy akku, ha a szoftveroptimalizácó gyenge hozzá ilyen gyári szoftverrel még nem találkoztam ami készenlétben így merül. Az emberek többsége nem szeret buherálni és a Xiamoin kívül gyakorlatilag a többi andoidos telón bekapcsolod és használod ennyi. Egyébként a készenléti időn kívül minden más tetszene a telefonon jó kamera, gyors hardver, jó beszélgetési minőség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák