Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz Viper26 #6944 üzenetére

    Én első telefonként használom. Nem is értem minek két telefon amikor van dual sim? Két telefont hordozgatni hülyeség. LG G4 dualról váltottam, ami anno csúcs volt. Annál sok mindeben jobb pl. hangminőség, szerintem a kijelző is jobb, kicsit gyorsabb, az akkuidő brutál 4000mAh-s az aksi, a snapi 650-es proci takarékos, ahogy linkeltem nemrég. 5 óra 48 perc kijelzőidőnél van 41%-on az akkuhasználat, sok programmal szinkronizációval, sok whatsapp használattal böngészéssel, fényképezéssel: [link]
    A gyári MIUI gyári felület tárgyadomb, de az összes gyári ilyen volt pl. Samsung, LG gyári launcher, megveszed a NOVA lauchert és utána csak azt használod minden készüléken, úgy alakítod ahogy akarod a felületet, ikonokat: pl. [link] vagy ha szebbet igényesebbet akarsz ilyenre: [link] de tényleg itt csak a fantázia szab határt. A kütyü megbízható gyors, de 5.1 óta androidon megoldották a memóriaszivárgást, ezért azóta nincs nagy baj. 16 MP-eles Samsung kamera van benne, ami gyengébb este a G4-nél mert nincs optikai képstabilizátor, lézeres autófokusz, vagy színspektrométer, de nappal pl csinál olyan képet mint az LG G4, de a G4 fényképezőben elég csúcs még most is.
    Egyedül a ház nem annyira tűnik masszívnak, nem nyelik, de állítólag könnyen behorpad, vigyázni kell vele, vékony a fém hátlap sérülékeny. Ez a fém hátlap idiótaság, télen hideg, nyáron melegszik+csúszik, G4 marhabőr/ műnyag hátlapja használat szempontjából sokkal kényelmesebb volt. Az ujjlanyomatolvasó villámgyors 100-ból 98-szor talál, bár akkor is inkább azért mert nem teljesen értem el az ujjlenyomatolvasót. GPS kiváló, pontos, de ez alap. A poci is elég takarékos múltkor 1,5 óra Real Racing 3-at játszottam kicsit melegedett, de nem forrósdott, mint a G4 anno. A 2A-es töltő elég gyorsan tölt kb 2 óra teljes feltöltése a 4000mAh-s aksinak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák