Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Én is elgondolkoztam hogy kipróbálnám a Multi romot, de vannak még kérdések bennem és ebben kérném a véleményeteket/tapasztalataitokat.
    Igazából jelenleg jól megvagyok a teljesen gyári global dev-el, stabil nincs vele gondom, kivéve hogy néha megbolondul az ujjlenyomat olvasó és sehogy sem érzékeli az ujjamat csak kóddal tudok belépni, ami elég idegesítő, máskor meg semmi gondja nincs.
    Illetve nekem nem frissül valamiért :F a kínai újév előtti frissítést megkaptam (7.1.19.) de azóta nem, nem is jelzi a frissítő alkalmazás hogy lenne újabb verzió... :Y :F
    Elsősorban azért gondolkozom a Multin, mert úgy több beleszólásom lenne a telefonba ha valami nem megy vagy egy frissítés nem úgy sikerül meg tudjam oldani telefonról pl egy régebbi kiadás felrakásával, nem úgy mint most zárt BL-el, hogy ha bármi gond lenne számítógép nélkül csak egy féltégla lenne a kezemben...

    Bár ritkán szólok hozzá a fórumban azért szinte naponta követem, látom sok infó elhangzott már a Multi romról és a telepítésről. Ezért nem is szeretném újra megkérdezni azt ami meg lett válaszolva, de van még pár kérdésem amit eddig nem olvastam.

    Az első az, hogy ti akik Multi romot használtok miért váltottatok gyári romról, miben más (jobb) a Multi? Persze a leírást már olvastam hogy mi a különbség közöttük, engem most a ti tapasztalataitok érdekel, hogy használatban milyen, mert mintha azt olvastam volna egy régebbi hsz-ban hogy valakinek Multi romon voltak hibák, amik a sima global dev.ben viszont nem voltak...

    A másik kérdésem, hogy ha esetleg nem tetszik és visszaállnék a mostani teljesen gyári állapotra, akkor azt gondolom csak a MIflash-el tudom megtenni egy gyári fastboot rommal nem? Illetve mit gondoltok, érdemes egy olyat is letölteni erre az esetre vagy ha valami nem úgy sülne el?

    Ha jól olvastam Multi romon nem gond a zárt BL, viszont OTA nincs, de letöltve a romot twrp-vel felrakva nem szál el a telefon mint ha sima global dev. nél ráengedném a frissítést otán... A kérdésem ezen felül az lenne, hogy ti használtok számítógépet letölteni a romot és úgy felmásolni, vagy az működhet, hogy telefonon böngészővel leszedem a friss romot egy mappába és úgy rakom fel a twrp-vel?

    Bocs a kisregényért, bármilyen infót előre is nagyon szépen köszönök! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák