Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    Szerintetek, ha éjszaka töltőn hagyom és mindennap töltöm, az hamarabb kinyírja az akkut? Mondjuk nekem ez lenne a legkényelmesebb és így szoktam meg. Erre jó a 2A-s gyári töltő, vagy használjak kisebbet mondjuk jó minőségű 0,5A-0,7-eset, akkor tartósabb lesz az akku? (Eddig cserélhető akkusaim voltak, ott nem éreztem gondnak, de itt nem lehet cserélni az akkut, legalábbis gondolom drágábban.)

    Mondjuk ahogy nézem elég jól szabályozza magát a töltő. Amikor leveszem sokszor kiírja hogy 1,5-4 óraval ezelőtt lett teljesen feltöltve. Szóval nem töltöget rá sokszor, csak gondolom ha lemenne 99%-ra akkor tölt rá. Szóval az az elmélet hogy folyamatosan stresszben/töltés alatt van az akku kicsit túlzás, mert elég jól leszabályoz az elektronika. Ki hogy tölti a telefont?

    Ahogy látom az árlistát, a hivatalos wayteq szervízben az gyári akku csere megvan szereléssel együtt 8000 Ft-ért, ami nem sokkal több mint a cseréhető akkus változat: Wayteq szerviz árlista - 2017. február 14-től Mondjuk a hátlap húzós 9500 Ft szereléssel együtt, de a fém az fém, egyszer azért egyszer még beleférhet ha esetleg behorpad, az LG G4-re egy marhabőr hátlap is kb ennyibe fájt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák