Új hozzászólás Aktív témák

  • Land

    veterán

    Üdv!
    Agyalok a Huawei Mate 8-am eladásán. Sajnos (talán) a HiSilicone miatt, de pl CM/LineAge OS nagyon kezdetleges állapotban van rá max és maga a ROM buherálás is eléggé bonyolult és szívás ezen a telefonon. Gyakorlott társak is sokszor szívnak vele a topicja szerint. Anno nagy nehezen, anyázások közepette felraktam egy főzött ROM-ot rá, mely mára eléggé lassú lett, pár napja egyik haver ki is röhögött, hogy mi ez a lassú foschtalicska...
    Már amúgy is nézelődtem, mert rekord nálam, ha egy telefon 10 hónapig megvan.
    Láttam a Note 3 Prohoz van frankó, hivatalos Lineage OS is. Érdemes még ebbe a telefonba "belefektetni"? Újonnan már talán nem is kapni, de használtan, karcmentesen talán el tudnék belőle csípni. Mivel fontos nekem a B20, így az igazán komoly Xiaomi készülékek nem jöhetnek szóba.
    Tudom kijött már a Note 4, de annak vékonyabb a processzora, pedig nem tűnik rossznak. Vagy az is gyors és nem laggol? Arra is vannak már jó romok? Tudom a Note 4-es kérdéseim offok ide, de biztos van átfedés a 2 topic között, aki Note 3 Pro-ról váltott Note 4-re, esetleg mindkettőről van tapasztalata. Köszi!

    Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

Új hozzászólás Aktív témák