Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz jUUh #19988 üzenetére

    "Az attól függ, mit szeretnél vele csinálni. Ha másik ROM-ot, esetleg custom ROM-ot, root-ot, ilyesmit akarsz, akkor nyitni kell"

    -Leginkább semmit. Ha ez így működik, akkor az a leendő gazdájának tökéletesen megfelel. Telefonálni, viber, skype, web - mindezt wifin max, a telefonálás meg ugye adott.

    ""Mobil net nem lesz rajta használva, így az esetleges B20 hiánya (már ha van) nem érinti a használóját."

    A B20 nem szoftveres paraméter tudtommal." -Így van, ezt nem is írtam sehol, viszont ha ez - ahogy az eredeti problémám is a kommentben - kínai verzió, akkor eleve olyan a HW is, tehát nincs B20, de nem is hiányzik, mert nem lesz mobilnet a telón/előfizun.

    "Valószínűleg én vagyok lemaradva, de nem látom pontosan milyen MIUI van rajta. (Global Stable, Developer, stb) Ha valami kínai tákolmány ROM, én mindenképp nyitnék és feltennék valami másikat, de ha egy Global ROM van rajta, akkor teljesen használható az is"

    -Egy MIUI Global 10.2.1.0 Stable (OEIMIXM) Ezért is írtam, hogy meglepődtem, mert elvileg, ahogy olvastam (itt is korábban) a kínai verziókon nem ennek kellene lennie. Ebből gondolom, hogy változott a felállás és a kínai telók is megkapják ezt a ROM-ot. Tehát akkor mégsem volt rossz üzlet ennyiért ez a teló. :). Itthoni ára akkor 65k lett volna. Ez 129 Euró volt. A frissítések folyamatosan jönnek rá. A gyári app és rendszerszinten is. Annyi, hogy ez ugye még 8.1 droid alapú. A Mi 8-hoz már az új (stable) ROM van nekem is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák