Új hozzászólás Aktív témák

  • Purple Haze

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    A Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt.( alias Rockstar Magyarországi forgalmazó, ami érthetetlen :/ keresgélése közben találtuk ezt a topikot. Ha már sikerült idebolyongani, megosszuk veletek az eddig gyűjteményt :)

    Magyar kedvenc: Hell, főleg az Ice Cool. Siratni fogjuk ha megszűnik :(

    Monster-rel hadilábon állunk. Absolut Zero-t kedveljük leginkább. Khaos jött még be. Számomra borzasztó, hogy a Coca Cola gyártja itthon. Finoman szólva nem szeretem őket :)

    Van pár itthon kevésbé ismert márka is a kollekcióban. Bár a Mad Croc motorcsónak F1-ben szerepel magyar pilótával, a No Fear pedig sok területen kedvelt márka. Csajoknak a kismacskás tetszeni fog :) Párom is imádja :)

    A végére a legnagyobb kedvencünk a Rockstar :) Nagyon változatos, kellemes íz világ, tökéletes dizájn, egyediség. Ebből nem is tudnánk kiemelni ízt. Az eddigieket imádjuk :)

    A Hell-eket, és 2 Monster-t itthon szereztük be. A többi külföldi, rengeteg boltokba való bemászkálás által beszerzett ereklye. Országon belül is eltérő, hogy hol, melyiket lehet kapni. Ez Csehországban a leglátványosabb. Szlovén, Szlovák, Cseh, Német és Anglia az eddigi vadászterület. Sajnos még sok hiányzik. Maga az álom lenne valamilyen úton megkaparintani a Drink4you készletét. Rég óta kinéztük, még nem jártunk arra, de egyszer tuti össze lesz hozva :) Komoly összeg lenne a hiányzó darabok begyűjtése, hogy kiegészüljön a gyűjtemény :) Az amcsi import miatt horror összeg egy-egy doboz, üveg.
    Amíg ez nem jön össze marad az egyenkénti keresgetés. Reméljük sikerrel :)

Új hozzászólás Aktív témák