Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz szekra #17731 üzenetére

    Úgy lesz. Megveszem mindhármat, ha egyáltalán lesz. Aztán meglátom milyen. A Hell féle ízesítések nem jöttek be nagyon, az a bajom velük hogy mind tutti alapból és ahhoz adják azt ízt, abból is keveset. Talán a szőlős volt a legerősebb, de nekem még az se volt elég. De még ennyiből nem akarom levonni, hogy a tutti nekem már nem ízlik, még azért megkóstolok párat amit érdemes, aztán kiderül.

    Amúgy voltam a boltba és eltűntek a Hellek. 4-5 kartonnal volt még. Senki nem vette amúgy, mikor elkezdtem újra kóstolgatni az edrinkeket ez már 3. hónapja. Azóta ugyanúgy ott állt, talán csak én amit megvettem róla pár darabot az fogyott el. Hát eddig bírta, mert tuti nem úgy vitték el, hanem a bolt küldte vissza mert senki se vette. De bezzeg a nagy üveges Bomba az megjelent, ugyanis a kis Bombát elhordták az emberek mint a cukrot. A Monster is úgy fogy hogy 2 doboz hetente, abból is én egyet. A Burn az azóta ott rohad, a kékeket elhoztam, a piros meg ott tesped. Szóval ez így eléggé szegényes, van még 2-3 Rehab azt megveszem lassan, de ha elfogy akkor vége, mert csak nekem nem fognak iderendelni külön, mert annyit meg nem vásárolok. Érdekes lesz, hogy honnan fogok venni.
    Bár az a 2-3 Rehab még 2-3 hét, addigra remélem összejön a BS rendelés az újabb egy hónap mire elfogyasztom az 5 Monstert, még azért kihúzza de hát látom az amortizációt hogy nem fogok tudni mit venni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák