Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Nem szeretem a tuttit. Régen szerettem. Adrenalint is szívesen ittam, Spirite-et is bár az nem volt olyan édes, de még a Kobra is lecsúszott simán. A Bomba volt szerintem a legfinomabb. Most meg teljesen közömbös. Azt nem mondom, hogy undorodom tőle mert nem. Csak teljesen közömbös. Azt se mondom, hogy egyformák, mert nem.

    De eddig csak Hellt meg Bombát kóstoltam tuttiból, és én ennyiből még nem vonok le biztosra dolgokat. Egy Adrenalint is vennem kéne hátha az ízlik, meg még mást is. Ha azok se ízlenek, akkor már elmondható hogy az én ízlésemnek a tutti nem megy és olyan italokat kell a jövőben keresnem ami nem a megszokott tutti ízre alapszik. De én kettő drinkből még nem alapozok meg ilyen kijelentéseket, ahhoz előbb többet kóstolok.
    Akinek meg tetszik a tutti íze annak pont a Hell fog bejönni, mert különböző tutti ízeket ihat, a jellegzetes tutti elnyomása nélkül.

    Egyébként érdekes, hogy erre a 250ml-es 32mg-os dobozra azt írják 1-nél többet ne igyál naponta. Szerintem senki se tudja mi a pontos határ, csak kényszerből ráírják, hogy ne pattogjanak érte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák