Új hozzászólás Aktív témák

  • Lop!N

    tag

    Hali.
    Nem nagyon olvasgattam amiket írtatok. De láttam pl a 250ml-es Monster Exportot , és még pár dolgot. Először is szeretném megosztani kicsiny gyűjteményem( sajnos a majd 30 darabos gyűjteményemet egy nemrég bekövetkezett kölzötés során megkellett semmisíteneim :(( ) legújabb tagját. Jelenleg a gyűjteményem 5 dobozt számlál. Egy Bomba Kóla , egy 0,5L-es Hell Energy , egy Monster , és egy Monster Ripper.

    Ma pedig bővült a "család" egy NoFear ExtremeEnergy dobozkával. Először is itt egy kép a szerzeményről.

    Az íze a megszokott Tutti-Frutti. De ez valahogy mégis más. Nemtudom megfogalmazni , de nekem jobban tetszik az íze mint más Tuti-Fruttis e-italok.
    Érdekessége , h matricázott. Tehát az eredeti festésén nincs magyar felirat. A dobozán nem találtam , h hol gyártják. De az eredeti NoFear International Licensze alapján készítik. A magyar cimkén csak annyi áll , h Származási hely: EU. Koffeintartalma 30g/100ml. Jah és égy egy édekesség. Ez nem 0,5L-es , ez 485ml-es.

    És akk most jöjjön a fő atrakció. :D amiért ez az energiaital - a megjelenése mellett - ilyen nagy örömet szerzett nekem. Ugyanis jelen kis dobozkánk visszazárható. Mégegyszer , h mindenki felfoghassa. Visszazárható. Akárcsak egy üveg Kóla. Egyedi nyitó - , és jelen esetben - /záró "füle" van. Első nyitásnál el kell forgatnunk a félkör alakú műanyag nyitókát. Majd a jellegzetes Szisszenő hang után már kedvünkre fogaszthatjük eme isteni nedűt. Majd ha úgy döntünk , h nem akarjuk meginni mindet egyszerre. Egyszerűen visszafordítjük a Nyitófület. És már zárva is van. Leteszteltem. Visszazárás után nem folyik ki. még felrázott állapotban sem. Zárásképpen itt egy kép a szerkezetről.

Új hozzászólás Aktív témák