Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz oriic #42130 üzenetére

    Persze, csak nem nagyon jovok ide, minek. Neha veszek 1-2 edrinket ami epp van aboltban is izlik is, azt cso. Ujak ugy sincsenek, nekem meg se penzem se idom drinkeket kergetni. Es most olyan alapokrol beszelel, mint a kaktuszos Adri vagy a mangos Hell.
    Eszmeletlen sotetek az emberek a boltban. Telen ket hetente jon uditosauto, ket darab edrink van neki a polcon es nem vesz le, merthogy van meeeeeg.... Azt a kettot megvettem mult csutortokon, ugyhogy jovo het csutortokon lesz majd csak. Ez az egyik bolt.
    A masikba jon az uditos, kerdi mit hozzon, boltos azt mondja mit tudom en amit akarsz, mit banom en. Elkezdi sorolni a beszallito hogy akkor mik vannak. Ott voltam, mondom ezeket ne mert kutya se veszi. Nem ram bamban es meg se szolal. Mondom mi van, mit nezel. Aztan sorolja tovabb.
    Es mit hozott? Ket talca zero Hellt, ott van meg a nyaron hozott talca is, par darab hianyzik belole, de hoz meg ket talcaval a barom. Bezzeg sima Hell egy darab se, fel talca kola meg zero eper meg fel talca pirannya van.
    Burnbol is csak zero meg tropical van, se sima, se kek, se berry. Ennyi bazdmeg, ennyire telibefossak az egeszet, mert nincs tobb bolt a kozelben ugyhogy megtehetik.

Új hozzászólás Aktív témák