Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Red Bull Beach Breeze-ben mit takar a nyár gyümölcsei? Több ismerősöm is azt mondta, hogy ők barackos ízt éreznek benne. Én keresem a barack ízt, de nem találom :D . Ellenben nem sokban különbözik a kókusz-áfonyás Red Bull-tól. Nem azt mondom, hogy rossz ez a Beach Breeze, de ha Red Bull-t akarok inni, akkor csak is kókusz-áfonyás, mert az büntet.

    Múlthéten ittam Pepsi Blue-t. Utoljára vagy 15 évvel ezelőtt ittam, mert ha jól emlékszem egy ideig lehetett itthon is kapni, normál áron. Nos, nem estem tőle össze :D . Semmi extra íz nincs benne, de még csak Pepsi-s íze sincs. Mint egy felásványvizezett cukros lé, ami kék színű...és ennyi. Viszon az ára az brutális volt. 0.5 l = 515 Ft :Y . Azt hittem hanyatt vágom magam :D . Annyi "egyediség" volt benne, hogy Malajziában, vagy Indonéziában gyártották. Valamelyik a kettő közül. Mondjuk a 630 Ft-os 1.5 l-es Coca Vanila is büntet...az árával, meg az ízével is :D .

    Ja és az ananászos Budget e-drink az valami nagyon gáz. Ananászt hírből sem hallott. Kár pedig jó is lehetne, ilyen áron.

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák