Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz pockos13 #60141 üzenetére

    Én 8. osztályosan ittam a legelsőt, de nem tudom Kobra vagy Vipera volt-e, 0.33-as műanyag dundi palackban 2006-ban, egy osztálytársam bátyja dolgozott diszkóban és ő hozott párat. Finom volt, előtte még életemben nem kóstoltam hozzá hasonlót. Emlékszem olyanokkal hülyítettük egymást, hogy ettől majd napokig nem alszunk meg megtanuljuk az egész könyvet egy nap alatt. :))
    Középiskola közepéhez közeledve, mikor már beilleszkedsz a nagyok közé és kiismered magad akkor szoktam rá nagyon, ugye a társas rutin része lett a tízórai szünetben kilógni a boltba és venni, meg egyet délután is, hétvégén otthon meg 3-4 doboz is lement csak úgy rutinból meg unalomból. Akkoriban kezdtek megjelenni igazán a boltokban, még akkor új volt a Hell, a Spirit meg American dream volt a kapósabb a 90-95 Ft-os ára miatt. Ez ment végig pár éven át, utána raktam le. Többször visszakattantam rá fél évekre, többször leraktam, aztán kb. 6-7 éve hagytam abba teljesen, azóta csak akkor veszek ha újdonság van és az nem cukormentes és van a közeli boltban. Úgyhogy leredukálódott havi 3-4 dobozra, de ha nem jelenik meg semmi új akkor hónapokig nem is veszek.

    Legaddiktívebb része az a rutinszerűség, a rengeteg íz, hogy mindig valami újat és érdekeset tudsz inni, mutatni az agyadnak. Sima kólát hamar megunod és utána közel sem akarsz akkora lelkesedéssel venni belőle, mint a 30 féle ízben kapható energiaitalból. Az összes többi addikció csak utána jön, mint a koffein vagy a cukor. Engem végig az újdonság varázsa vitt mikor nagyobb mennyiségben ittam, meg olyan jó rutin is volt délután hazaérve ledögölve a gép elé elkortyolni. Nálam ez a Somersbyvel, Le Coq koktélokkal, meg a Topjoy-jal is ugyanígy ment. Sőt egy időben kézműves sörválogatásokat is vettem, meg kávéválogatásokat is, ugyanígy rákattantam arra is. Úgyhogy azokból se veszek vagy csak nagyon ésszel. :D
    Biztos vagyok benne, hogy a pszichológiai függés sokkal erősebb minden ilyen terméknél, mint a fizikai.

    [ Szerkesztve ]

    Automata váltósként a legjobb barátom az akkumulátor.

Új hozzászólás Aktív témák