Új hozzászólás Aktív témák

  • basaharc502

    aktív tag

    válasz X@b3e #61590 üzenetére

    ++++
    Pontosan ugyan így vagyok ezzel én is. Csak a cukormenteseket veszem, ha megjelenik 1-1 új, cukros íz azt teszt jelleggel kipróbálom, de ott meg is áll a történet...Annak, akinek fogalma sincs, mit jelent egy 0,5-ös cukros monster 220-240 kalóriája és a benne lévő cukor mennyisége ezt lehetne magyarázni holnap reggelig, akkor sem fogja megérteni a dolog lényegét.
    A cukormentesekkel sincsen semmi gond, egyszerűen el kell fogandi, hogy a 0 kcal-nak is ára van, méghozzá az, hogy az íz közelről sem lesz olyan karakteres és az édesítő miatt szinte mindegyiknek hasolnó lesz az utóíze. Ettől függetlenül lehet egész kellemes íze és borzasztóan pocsék is, mint, ahogy a cukros verziókban is....és mindez maximálisan szubjektív pl. nekem a guarana zero kifejezetten okés volt a megjelenésekor, mostanra viszont annyira leromlott, hogy kerülöm messziről, de pl. a hell zero, amilyen torokkaparós volt anno, mostanra ezen is finomítottak és ha jó áron belebotlok, akkor tuti veszek pár dobozzal.

    Az is ki lett vesézve már párszor, hogy a napi 1 doboz/vagy a heti pár doboz kb. semmivel sem több/jobb/rosszabb, mint bármelyik, akár legextrább és drágább kávé, vagy bármilyen üdítő/gyümölcslé/tea stb. Az édesítőszerek témája pedig soha ki nem meríthető és soha véget nem érő vitaforrás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák