Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    Sziasztok, kérdésem van. Hétvégén egy barátomnál voltunk vendégségben, alapvetően klassz rendszere van, a Denon sztereó erősítő, a lejátszók és az Acoustic Energy hangfalai is bőven a hallgatható kategóriába tartoznak. Viszont jelenleg csak úgy tud hálózatról zenét hallgatni, hogy az erősítőre dugott Logitech bluetooth adapterre tolja a spotify-t telefonról. Elégedetlen a minőséggel, ennél mindkét lemezjátszója (CD, vinyl) is sokkal többet tud. Vezetékes net nincs, a szomszédtól kapja a netet, így valami wifis megoldás kellene. Csak zenére használná, iPhone/iPad van neki otthon évek óta, valami iEszközzel kompatibilis kütyüre lenne szüksége. Spotify-ról lehet, hogy előbb-utóbb átállna Tidalra.

    A hifiberry dac+ bundle szerintem hardveresen jó megoldás lehet neki. Szoftveresen vagyok meglőve... Első körben a max2play-re gondoltam, ebben van squeezelite, abban pedig tidal és spotify is, viszont nincsen hozzá ios app. Vagy lehetne rátenni kodit, ahhoz van app, bár sosem próbáltam. Ti mit tennétek a Pi-re? Vagy esetleg van más ötletetek, ami erre az egyszerű feladatra alkalmasabb?

    Ja, még annyi, hogy van neki egy Pro-Ject DAC is, de mivel egy digitális kijárat kb. ugyanannyi a Pi-hez, mint egy DAC, ezért inkább utóbbit tartom célszerűnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák