Aktív témák

  • :AMF:

    senior tag

    válasz BLOODSHOT #32360 üzenetére

    szerintem csak egyszerűen nem vagy tisztában ennek a topiknak a lényegével, működésével. olyan emberek mondják el itt a szubjektív véleményüket, akiket érdekel a fotózás (nem feltétlenül ebből élnek, hobbisták, laikusok, bárki). márpedig a fotókiállítások többségét szerintem nem csak a szakmai elit és a vastag pénztárcájú gyűjtők látogatják, hanem azok, akiket érdekel a fotózás, ergo a fenti emberek.

    láthatóan magasabb szintű fotósnak tartod magad, mint a topikot látogatók többsége. (van is némi alapja, az ide linkelt képeid többsége nekem speciel tetszik.) a célod ez esetben az lehetne, hogy megtudd, mit gondolnak a hobbisták, laikusok egy-egy képedről. felteszem nem csak leborulós szmájlikat szeretnél gyűjtögetni és azzal is tisztában vagy, hogy nem profik és gyűjtők véleményezik majd a képeket, viszont azok véleménye, akiknek itt megmutatod ezeket a képeket, nem érdekel. ez esetben mi a célod a képeid bemutatásával?

    "...bírálják más emberek munkáját, akik ezzel komoly lóvékat keresnek." nem hiszem, hogy ez lenne a követendő értékrend egy olyan világban, ahol a neten már sz*rt is lehet venni és uve boll is forgathat filmeket (lehet ő is komoly lóvét keres vele). szerintem érdemes lenne elgondolkodnod Fejo véleményén.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák