Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Az unnepek alatt lecsuszott par film, a teljesseg igenye nelkul itt egy par eszrevetel:

    Avatar 2

    Nem kell itt nagy csodakat varni. Akinek az elso tetszett, ez is fog. Akinek nem tetszett, teljesen feleslegesen farasztja magat vele. A tortenet sajnos nagyon copy/paste szagu, helyenkent kinosan azonos az elso resszel, a latvany viszont pazar. Kivalo munkat tettek le az asztalra. Az esetek tulnyomo tobbsegeben siman fotoreal. Remelem hogy behuznak egy vaskos nyereseget mert kell hogy lassa Hollywood hogy erdemes maximalistanak lenni neha, megterul.
    Ami a tortenetet illeti, jo az alap otlet elokeszitik a fold lakossaganak az attelepiteset , igy mar ertheto hogy akar ebbol meg ket reszre nyulo tortenetet kihozni JC. Van benne potencial boven, foleg ha figyelembe vesszuk hogy a ket faj nem tud egymas legkoreben megmaradni, szoval el fogjak kezdeni a legkor megvaltoztatasat ami elvileg halalos itelet a navikra nezve, igaz szerintem ilyen szelsoseges korulmenyek kozott ez konkretan kiirtana a bolygon az eletet. Nemtom...
    Sajnos a szokasos klisektol nem tudott vagy nem is akart elrugaszkodni a forgatokonyv, gondolom eszben tartva hogy ha maximalizalni akarjak a nezoszamot hogy visszajojjon a penzuk akkor nem lehet elmenni a mainstreamtol. Ez ertheto. Mindegy, vegulis igy is elvezheto.

    A latvany kivalo! Muszaj lesz majd a volt kollegaknak megsimogatni kicsit az egojat, bar az a gyanum hogy jelenleg igy is eleg magasan vannak. :D Az animacio, a haj, a viz, a vilagitas, kompozitalas, stb egesz elkepeszto. Nehol a tuzet es a robbanasokban megint a langot kicsit furanak ereztem nehol, de nem vagyok egy tuz szakerto hogy meg is indokoljam a velemenyem. Mukodott, es ennyi eleg. Viz szimulacio es kinezet az apro konnycseppektol az oceanokig fantasztikus volt. Volt egy pillanat ahol valamibol a viz alatt egy rakas oxigen szabadult ki, fantasztikus volt a buborekok szimulacioja.

    Amugy ismeros vette a jegyeket IMAX 3d-be, tovabbra is tartom hogy szamomra az IMAX semmi extrat nem nyujt. Ha nagyobb vasznat akarok, akkor kozelebb ulok egy normal teremben. Ennyi. A 3d tokeletes volt, csak zavart valami masodlagos tukrozodes a szemuvegen. Regen nem jartam moziban, ekkora 3d-s szemuveget meg eletemben nem lattam mint amit itt hasznalnak BC-ben. Nem tudom Mo-on is ez van-e? Ha majd talalok egy fotot rola belinkelem.

    Jo volt ez!
    8.5/10

    Bird Box

    Jol indult, jol folytatodott, aztan a vegen ott allok valaszok nelkul, egy buta befejezessel. Kar erte.

    6/10

    Strange World

    Erre semmi szukseg nem volt. A Disney Animation a Moana ota nem tudott letenni az asztalra szamomra semmi ertekelhetot. Nejem is csak nezett hogy ez eleg bugyuta.

    4/10

    State of Play

    Nekem ez anno kimaradt. Nagyon tetszett! :)
    Az elejen sajnos nagyon banalis az inditas. Persze, a tomott peronon nem latja senki hogy ki lokte a not a metro ala....
    Viszont ettol eltekintve baromi jo volt.

    9/10

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák