Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    LOTR 2 The Two Towers

    Mivel a fiam meg csak az elso reszt latta a trilogiabol, itt volt az ideje tovabb lepni, igy kb 10 ev utan (vagy 15) ujra vegigneztem ezt a ropke 3 orat.
    Igazabol nem fogok irni itt semmit a film tartalmarol, stb., viszont nem tudom megallni hogy ne terjek ki a filmben lathato vfx-re.
    A LOTR trilogia nagyon sokszor etalonkent van felhozva itt is hozzaszolasokban, es az en fejemben is ez az emlek elt. Na most ujranezve ez a kep eleg kemenyen degradalodott az evek soran. Az teny, hogy mikor kijott a mozikban, valoban nagyszeru volt. Az akkori technikai lehetosegekhez kepest.
    Ez a film ma mar nagyon kis sutacska sok helyen, es nagyon durvan bukik mashol is. Nyilvan NZ csodalatos termeszeti kincsei most is remekul neznek ki, de ami vfx-szel lett megvalositva az ma mar kicsit gagyinak tunik. Mindjart az elso fel ora utan ez eleg egyertelmuve valt, de nem szoltam egy szot sem, nem akartam beleronditani a csalad szorakozasaba.
    Nem is kellett, a nejem megkerdezte magatol hogy szerintem is ilyen benak ezek a trukkok, vagy csak o latja-e annak egyedul?? Sajnos az elobbi.

    Szoval a helyzet az hogy ha valaki erre a trilogiara hivatkozik mint a jo vfx ekes peldaja, az ma mar nem igazan helytallo. Ha valaki erre hivatkozik mint remek minosegu vfx az akkori lehetosegekhez viszonyitva... Akkor mar inkabb hangzik realisnak.

    Gollam tovabbra is remek, nagyon keves alkalommal bukik.

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák