Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz b. #87987 üzenetére

    Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, ötleteket, merítettem innen is, onnan is,de a ti segítségetekkel megalkottam ma.
    4-es menetes szárat és önbiztosító csavaranyákat alkamaztam végül, és még alátéteket is haszáltam. 145 darab csavart tekertem fel aksis fúrókkal, kb 7 órán át. :DDD
    Utána össze, vágtam és megalkottam + csapoltam a keretet . Alulra külső-belső menetes perselyeket tettem a fába,abban tekertem bele a mentesszárakat. Minden elemet egyesével meg lehet húzni, akár fixre is vagy hogy forogjon mint a ventilátor. Beállítottam egy köztes nehézséget , így kézzel el lehet tekerni,de önmagától nem perdül meg és szépen egy fele állnak.
    A kocka négy oldalá,n ami a képen előre néz QR kódok vannak, ezek öntapadós matrica papírra nyomtattam őket, elemenként YT-linkekre mutatnak. A fekete valami az barium -ferrit szalagok , fémtartalmúak és a mágnes tapad hozzájuk. Ezekre nyomtattam 4 mm -es mágnespapírra a kockák elejét, lelamináltam, erről is teszek be képet titeket, hátha érdekel valakit .
    Szóval köszönöm ! :R
    Eza régi keret rajta mágneses levehető laminált lapokkal. Ez pedig az új ma alkotott keret :

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák