Új hozzászólás Aktív témák

  • Baryka007

    őstag

    válasz Laraxior #10152 üzenetére

    Laraxior: Már küldöm is őket :R Gondolkoztam azon is, hogy elfektetve rakjam be riser kábellel a 1080ti.-t és így felfelé küldené a meleget egyből, és messze lenne a ramoktól... De félek az FPS romlástól. Megnézem az X8 slotból mennyire tudják a Be quiet ventik elhúzni a levegőt. Ha úgy működik, különösebb FPS romlás nélkül, akkor ott fogja leélni hátralévő életét amíg nálam van! ;] Ez eszembe sem jutott ezidági!

    zebra_hun: Sajnos úgy lesz... A probléma az, hogy anno a CL16 os meg ezt a ram konfigot is úgy teszteltem, ahogyan Qtya123 is ajánlotta, hogy tegyek oda egy ventilátort... Akkor úgy voltam vele, hogy ha hibátlan, akkor játék alatt úgysem kap olyan terhelést hogy hibázzon hiába meleg...

    De rá kellett jönnöm, főleg miután CSAK loading screen után crasheltek a játékok, hogy nem volt igazam... Szóval most próbálom fullra stabilizálni a lehető legrosszabb körülmények között!

    Ezért van most ez a hőszenzor a ramokra ragasztva, és a ház ventik aszerint fújják a levegőt! Ezektől egyedül a Vízpumpa, illetve a radin lévő ventilátorok kivételek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák