Új hozzászólás Aktív témák

  • Kevo

    tag

    Remélem nem baj, hogy ide is berakom, hátha valakinek pont ilyen gép kell :U

    Eladósorba lépett egy fekete színű Panasonic fz-8 digitális fényképezőgép, ő lenne az (itt egy tesztet is olvashattók róla): [link] .
    Mivel a teszt mindenre kiterjed, így erre most nem térnék ki, inkább a lényegre térek, amolyan lista jelleggel. Ellőte még annyit, hogy a gép nincs 4 hónapos, így még bőven van rá garancia (Pécsre szól, Pécsi vagyok), minden tartozéka megvan, ami csak járt hozzá (napellenző is), doboza + garilevél és természetesen makulátlan állapotban van. Nos, lássuk:

    Eladás oka: főként időhiány, eddig kb 4-5 alaklommal használtam, pedig nem ennyire vettem , és így most csak áll benne a pénzem és így felesleges ilyen profi gép (másra a régi kis alap digigépem a maga 3MP-jével is bőven elég).

    Ára: mivel az eladás sürgős lenne (nincs mese, lenne helye az ellenértéknek), így ez az árán is látszik, nevezetesen: 45K, csak összehasonlítás végett: [link] + még adok hozzá egy 1GB-os Kingston Elite Pro SD karit is ajándékba, amit utólag vettem és hát így legalább az új tulaj azonnal használatba veheti :)

    Hogy még csábítóbb legyen az ajánlat, jelképes összegért, mindössze 3K-ért adok még egy újonnan 8K értékű profi fotóstáskát is, mégpedig őt [link]

    Priviben várom a jelentkezőket, átvétel akár már holnap :R

    Üdv

    Kevo

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák