Új hozzászólás Aktív témák

  • MaUser

    addikt

    válasz Dare2Live #2294 üzenetére

    Azért valjuk be, az ultrakompakt ultrazoom, nem az amire a kolléga javaslatot kért és nem az a ketegória, amit általában az emberek nagy többsége használna, ha nem marketing alapján vennének gépet, hanem tényleg azért, amire szükségük van. (Persze megveszik, mert milyen jól néz ki a 10mp, meg 10X-es zoom, csak amikor nem lehet a gyerkőcöt lefotózni a szobában, mert az lcd tv-ről a képek visszanézése közben a Kör c. film jelentei jutnak az ember eszébe, olyan zajos a képe, akkor azért elgondolkoznak.:) )

    Jók lennének a Panasonic gépek, csak felejtenék már el ezt a megapixel növelést és csinálnának valami nem túl zajos érzékelőt, mert sok tekintetben nagyon jók a gépeik (stabi ugye). A mostani modellfrissítés is, hát elég véleményes...

    A fuji-n is lehetne javítani bőven, elég lassú az optika vége, de talán majd a következő sorozat. (Hacsak nem cseszik el úgy, mint a 9000-es és az 5000-es szériát.:( )

    F20 vs. F30: Technikai összehasonlítást én is találtam, de sajnos csak olyan oldalakon van mindkét gép tesztelve, ahol nem azonos körülmények között készült képek vannak. (pl: steve's digicam)

    A full manuálra kitérve az jut eszembe, hogy nem lehet mindenki UPC előfizető.;)


    [Szerkesztve]

    ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Új hozzászólás Aktív témák