Új hozzászólás Aktív témák

  • need

    addikt

    Sziasztok...

    Továbbra is 2 fényképezőgép között vacillálok..
    [fuji s4000]
    vs [nikon l120]
    egyikem egyértelmű és nem lettem semmivel sem okosabb.. az egyikre azt írja a teszt hogy elég gyengus a hsz. ben meg dicsérik... amíg a másikban csak automatikus minden és nagyon jó képeket csinál viszont ezzel együtt semmit nem lehet állítani benne!..vettem a fáradságot és elmentem egy fotó gyárba..kirakta az eladó mind 2 gépet annyi különbséggel hogy még az előző fuji van náluk az s3200 és ecsetelte ő a s3200 mellett érvelt..gondolom tudja mit beszél mert csak jobban ismeri a készülékeket..élénken érdeklődtem az s4000 felől is arról még jobb véleménye volt..!

    Arról persze mély volt a hallgatás hogy a fujinak vannak gyenge sorozatai..ami nem igazán gyere be..sőt volt olyan hogy a következő sorozat rosszabb volt mint az előző..
    Na mi van ha az s4000 is ilyen..?!?

    Mennyire igaz azon állítás hogy ezen 2 készülék közül bármelyiket választom nem fogok mellé..?
    Mivel mindegyiknek van előnye hátránya hibája..

    Nem régen volt a kezembe egy Sony gép.. azt hiszem 1 generációval ez előtti a típusát nem tudom.. lőttem vele párat hát mit mondjak nagyon tetszett..!
    Ha a fenti 2 gép is ilyen akkor tényleg tök min1..!

    Még annyi...
    AMD Power-nek...
    nagyon jó a képek...így van kis fogalmam a 130 képalkotásáról.. egyebek mellett ez volt az első gép amit ebben a kategóriában javasoltak...!
    Majd az akú idődre leszek kiváncsi hogy meddig bírja... sac/kb. mennyi képet tudsz majd ellőni vele..egy feltöltéssel! sok helyen írták hogy elég hamar meg merül..

    [ Szerkesztve ]

    D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

Új hozzászólás Aktív témák