Új hozzászólás Aktív témák

  • scarabaeus

    őstag

    válasz Alex91 #35855 üzenetére

    Attól, hogy valamit később adtak ki, nem törvényszerű, hogy jobb. Nincs nekem gondom a Casio névvel, ott volt az EX-F1-esük, máig nem volt olyan bridge, a 60 fps 6 MP sorozatával vagy a nagysebességű felvételeivel. Ez az EX-H20G viszont eléggé meredek. Érdemes megnézni a képeket, nekem nem tetszenek. A tesztelő is adott rá egy hármas fölét, meg is értem, nem szeretném, ha ez rögzítgetné a készülő képeimet. Kicsi túlzással, valahogy ISO80 körül olyasmit csinál, mint az SX220-asom ISO1600 körül (az SX220 egy GPS nélküli SX230, mert annyi GPS-re már nem volt szükségem).
    #35857: Az Olympusszal sincs gondom, van tőlük objektívem, de ez a konkrét gép megintcsak nem tetszik. Van itt négy teszt, két lengyel, egy japán és egy angol, én az egyik lengyelt néztem, és csak néztem, tényleg nincs egyetlen éles pont a képeken, és megnéztem több képet, tényleg nem volt egyetlen éles pont egyetlen egy képen sem. Elég lehangoló.
    Örülök, hogy a szerviz kikupálta az SX220-asomat, ha bedöglött volna végleg, egy másikat vettem volna a helyére, nem ezek közül választottam volna.

    Quoth the Raven "Nevermore."

Új hozzászólás Aktív témák