Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz PistiSan #43944 üzenetére

    iso200 tudtommal az "alapiso", az alatt szoftveres, az e-p1-em is tud iso100-at is, az elején használtam, de meg is bántam, mivel alaposan megöli a dinamikát...na és a fujiban jóval kisebb szenzor van, szal gondolom iso80-on is zajosabb vagy zajszűrtebb képeket dobhat, mint az oly jóval magasabb értéken.
    obi fényerő: ezt így megint nem lehet összehasonlítani, vagyis a kitobi gyengébb kezdő fényereje ellenére is az oly gyenge fényben tuti jobban használható, szintén a nagy szenzornak, magas érzékenységen jobb teljesítménynek köszönhetően.
    amúgy miért ne vennél hozzá később ezt azt? nem muszáj sokat költeni cuccokra, mint erzol kolléga is említette, ha mással nem is, egy fényerős manuális üveggel érdemes bepróbálkozni sztem, ha meg tudsz barátkozni az af hiányával...pár ezresért egy helios-t pl megkapsz, és olyan lehetőségek nyílnak meg vele előtted, amikről a fujival nem is álmodhatsz ;) gyengefényben, beltéren való fotózás válallható minőségben, vaku nélkül is, normális háttérmosás, bokeh mondjuk.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák