Új hozzászólás Aktív témák

  • Quent1n

    senior tag

    válasz Zoluska #52949 üzenetére

    Nekem G7x van, Sonyt csak akkor tudom ajánlani ha a videó a legfontosabb és ha kell a vakucsatlakozó a tetején (oda pl. mikrofon is mehet). Ha nem akkor Canon, fényerőbe jobb és érintőkijelzős. Illetve szerintem fogásra, összeszerelésre, jobb gép. :) Plusz a záridő maximuma tovább emelhető mint a Sonyba, ami éjszaka úgy gondolom elég jó dolog, ahogy a beépített ND szűrő is (csak az meg főleg nappal :) ) Nekem egyedül a 120fps-es videó hiányzik, érthetetlen, hogy azt miért hagyták ki. Na jó meg a Sony gyorsabb de engem az abszolút nem érdekel.

    Ja meg a Canonon a gyűrű béna kattogós míg a Sonyn szépen csendben jár, így pl. manuál fókuszra használhatatlan, illetve ha kisbabát kell fotózni vagy fontos a csend, nos akkor ki kell rá találni valamit :D

    Annyi bajom volt a Canonnal, hogy az expo gombom tönkrement (nem fókuszált félállásban) így gariban cserélték a felső burkolatot. Utána néztem és mástól nem hallottam még ilyen hibát ezzel a géppel kapcsolatba szóval szerintem csak én szívtam meg. :)

    Szerintem egyikkel se lősz mellé de én a Canont ajánlom. Ilyen méretben és ilyen áron nem igazán van konkurenciájuk.

    [ Szerkesztve ]

    Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Új hozzászólás Aktív témák